Blog

Mamografia și Tomosinteza Simplificate: Ghid Pas cu Pas către Îngrijirea de Sine

Dorim să vă aducem mai aproape procesul de mamografie și tomosinteză și să vă oferim claritate și încredere în aceste pași cruciali pentru sănătatea dumneavoastră. Ne angajăm să facem experiența acestor examene cât mai confortabilă și mai ușor de înțeles pentru voi.

Când vine vorba de mamografie și tomosinteză, nu există motive de teamă sau îndoială. Procedurile sunt simplu de efectuat și rapide, iar beneficiile pentru sănătatea dumneavoastră sunt imense. În timpul examenului, veți fi ghidate de către personalul nostru profesionist și dedicat, care va face tot posibilul să vă simțiți confortabil și în siguranță pe tot parcursul procedurii.

Înainte de a veni la consultație, asigurați-vă că nu utilizați deodorant sau loțiune în zona sânilor, pentru a asigura calitatea imaginilor. Odată ajunse la centrul nostru, veți fi ghidate pas cu pas prin procesul de mamografie și tomosinteză, acesta durand doar câteva minute, folosindu-ne de echipamentul nostru modern, Senographe Pristina 3D producator GE Medical Systems.

Acest echipament de diagnostic este optimizat pentru a vă oferi cea mai bună experiență și rezultate precise. Pacientii nostrii pot astfel beneficia de confort sporit datorită designului său optimizat care reduce anxietatea și prin faptul ca puteti avea control asupra compresiei, facilitând examenul și făcând experiența mai confortabilă pentru dumneavoastră. De asemenea, Senographe Pristina 3D are cea mai mică doză de radiații pentru pacienți din toate sistemele aprobate de FDA pentru mamografie cu tomosinteză, garantând atât siguranța, cât și acuratețea diagnosticului. Pe tot parcursul acestei investigatii, personalul nostru fiind întotdeauna disponibil pentru a răspunde oricăror întrebări sau nelămuriri pe care le-ați putea avea.

Logo Edenta Radiologie
EDENTA - Radiologie și imagistică medicală
EDENTA - Radiologie dentară
Social media: