Despre Noi

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Cu o experienta de 15 ani in radiologia dentara si o echipa de 7 specialisti, Centrul de Radiologie Dentara EDENTA reuneste servicii complete de radiodiagnostic de tip analogic, digital si Cone Beam CT, cu adresabilitate catre toate specialitatile medicinei dentare, endodontie, protetica, ortodontie, chirurgie OMF.

[/vc_column_text][vc_separator color=”blue” el_width=”90″][vc_column_text]

Ne mandrim cu achizitionarea in 2012 a unui un sistem digital performant radiologic Tomograf Volumetric 3D CBCT, printr-un proiect cofinantat de Uniunea Europeana, beneficiul major fiind cresterea calitatii imaginilor obtinute in contextul unei expuneri minime la radiatiile X pentru pacienti. Implicit, tehnologia de ultima generatie utilizata a permis cresterea acuratetii diagnosticului si a tratamentului recomandat de medicii specialisti.

[/vc_column_text][vc_separator color=”blue” el_width=”90″][vc_column_text]

Misiunea noastra este oferirea de servicii de radiologie dentara de inalta calitate, cultivand relatii bazate pe respect, transparenta si incredere cu pacientii, partenerii si furnizorii nostri. Consideram ca prin dinamism, flexibilitate, inovatie si dezvoltarea continua a modului in care lucram reusim sa ramanem profesionisti autentici si, de 15 ani, un nume de referinta.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”707″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”683″ css_animation=”appear” alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
[/vc_column_text][vc_column_text]

Investitia a fost realizata ca urmare a implementarii proiectului „Achizitionarea de echipamente in vederea dezvoltarii si diversificarii serviciilor oferite de catre SC Edenta Radiologie Dentara SRL”, COD SMIS 25128.

Proiectul a fost implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin Regio – Programul Operational Regional 2007 – 2013, axa prioritara 4 “Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, domeniul major de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.

SC Edenta Radiologie Dentara SRL a semnat un contract de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in calitate de Autoritate de Management, si cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord – Est, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional la nivelul Regiunii Nord-Est.

Prin proiect s-a creat un serviciu de radiologie dentara 3D („tomografie volumetrica cu fascicul conic”) si s-au creat 3 noi locuri de munca.

Proiectul s-a derulat in Iasi, in perioada 04.11.2011 – 03.11.2012, cu o valoare totala de 627.529,28 lei, din care finantarea nerambursabila este de 506.072,00 lei fara TVA.

Pentru detalii suplimentare: Ionut Zaharia, Administrator, tel. 0232.233380,

e-mail:  edentaradiologie@yahoo.com.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

*Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Str. Sfantul Lazar, 27

Iasi

0232. 233 380

0733. 919 163

Program

L – V: 08-20 / S: 9-13

Email

edentaradiologie@gmail.com